söndag, mars 07, 2010

Vi är kvar i div1!!!

Vi tog bussen ner till mölnlycke för att spela sista serienmatch och den klart viktigaste för säsongen. Vi visste att vid seger efter fulltid för oss skulle garantera att vi spelar kvar i div1. Vi gör en riktigt bra första period där man lugnt kan säga att vi satte våra chanser och det var vi värda då vi gjorde säsongens bästa första period 6-3 till oss efter första säger allt. Arndra perioden var vi inte med alls utan hamnade i en svacka och pixbo pressade oss stundtals ganska rejält...men vi visade en grym vilja och släppte in två bollar i en perod där Fia var riktigt bra...som vanligt. Vi gick in i tredje med 6-5 ledning där jag själv var riktigt nervös....men den släppte snart då tjejerna visade upp hur bra vi kan spela och efter 3 min ledde vi med 10-5 mot ett pixbo som mer eller mindre var på läktaren och käka korv =) Matchen slutade tillslut 13-7 till oss i en match där vi var grymt bra i första och tredje perioden och visade att vi kan spela grymt bra! Pixbo var inte dåliga i denna match utan vi var helt enkelt bättre! Måste ge beröm till alla tjejerna och ett extra plus till Rosa och Jennie.S som svarade för 8 resp 7 poäng i matchen.Nu när serien är slut och vi lyckades hålla oss kvar så kan man säga att Totte effekten gav resultat! För oss väntar nästa helg en dm final mot ibf linköping men innan dess blir det en träning och en träningsmatch under veckan.

I dam 2:an vann ibf linköping serien på målskillnad efter att ja vunnit med 27-0 borta mot ibf norrköping som hamnade sist i serien. Tvåa i serien blev kfum norrköping som idag vann borta mot mjölby med 8-4. Nu blir det kval till div1 för ibf och vilka dom möter där har jag inte riktig koll på....