tisdag, mars 23, 2010

Kvalhelgen som gått...

LIBK´s herrar tog bussen för att spela den andra matchen i kvalet mot Mullsjö. Efter att ha tappat ledning med 4-1 till förlust med 5-4 sista 13 min av matchen så vart det en hemfärd med 0 poäng i bagaget. Marcus Johansson och Anton Karlsson svarde för 3 resp 1 mål i matchen. Nu blir det nya tag till matchen på fredag då Mora kommer till "borgen".

Kval till herrarnas nya div1 där spelade Åby borta mot Hovslätt i en match där jag trodde att Åby skulle vinna. Men icke sa Nicke...Hovslätt vann skotten med 30-25 och matchen med 4-3 och det betyder att Åby måste vinna med 2mål i matchen hemma för att ta klivet upp i nya "ettan" vilket jag tror att dom kommer att göra i den svårspelade Hultdalskolan....

Linköpings IBF´s damer var det lag som stod över helgens kvalspel där dom spelar i en tre lags grupp tillsammans med Östra och Farsta som möttes i helgen. Där vart det en säker vinst för Östra med 6-2 borta mot Farsta som enligt Östra var en ganska enkel seger. IBF tar emot Farsta hemma i sporthallen på söndag kl 13 där mitt tips säger vinst till IBF.

Inga kommentarer: