måndag, mars 01, 2010

En match väntar....

I helgen förlorade vi hemma mot skattkärr med 3-1 där sista målet kom i öppen kasse. En jämn match i 2 perioder där båda lagen byter chanser med varann. Där emot tycker jag 3:e perioden är våran där vi skapar en hel del chanser och att vi borde nog petat in ett par bollar, men skattkärrs storspelande målvakt ville annat och var omutlig.... En tung förlust och nu är det bara vinst som gäller borta mot pixbo som gäller kommande lördag! Så det kommer gnuggas hårt på veckans träningar för att vara redo att tvåla dit pixbo. Fia var bra i målet men snäppet bättre igår var Ivarsson som var grymt bra.

I dam 2:an spelade fjädern och kfum norrköping en viktig match där en kvalplats till div1 mer eller mindre stod på spel. Matchen slutade 2-2 vilket innebär att kfum leder serien med 1 omgång kvar att spela. Kfum möter mjölby borta där man bör vinna om inte Ted´s tjejer gör allt för att grusa kfums kvaldröm....och då blir det ibf linköping som tar kvalplatsen... Enligt mig så är nu fjädern borta från seriesegern då jag inte tror att både ibf och kfum torskar i sista omgången.....

Vii passa på att säga GRATTIS till vårat herrlag som i helgen säkrade seriesegern i div1 mellersta och är klara för kval till superligan! Hoppas verkligen dom klara att ta steget upp!!!