söndag, oktober 02, 2011

Hemmapremiären slutade förkrossande!

Då är våran hemmapremiär avklarad i och med mötet mor Södertälje IBK.
Vi rivstartade matchen genom att gjort 1-0 och 2-0 efter 2.57 in i den första perioden. Vi hade stor bollinnehav och skapade en hel del chanser för att öka på ledningen. Vi utökar till 3-0 efter 7,34 men efter det blev vi  lite för bekväma och hamnade i ett spel där vi ville göra det lite för fint....SIBK reducerar sedan till 3-1 efter 19.04.
I den andra perioden gör vi 4-1 efter 13sek vilket känndes mycket bra. Men vi drar på oss en 2min och hamnar i BP där SIBK får reduvera till 4-2 efter 5.49. Sedan blir vi lite bekväma igen och låter SIBK reducera till 4-3 efter 13.52. Efter det så tar vi oss i kragen ännu en gång och gör 5-3 18.31 och 6-3 19.55 vilket var spiken i kistan.
I den sista perioden dominerar vi spelet och kontrollerar matchen fullt ut och vinner med hela 10-3.

Det känndes inte oroligt någom gång under matchen men hade vi håltl uppe spelet under hela matchen hade den slutat med en större vinst marginal. Vi visar upp ett riktigt bra spel vilket är riktigt kul att se! Skulle konna nämna hela laget idag men mitt lilla extra plus går till Julia.S Persson