söndag, januari 16, 2011

Vinst hemma mot Farsta!

Jag brukar inte blogga så tidigt efter en match men denna gång blir det så.

Vi gör en bra match där vi släpper in några lätta i baken i börjar. Men vi jobbar på bra som ett lag och går ganska så enkelt upp till en en 5-2
efter 1:a perioden. I den andra perioden kliver vi in på planen och tror att vi lätt ska ösa på och vinna med med två siffrigt....Men med det i tanken så låser det sig och vi gör inte jobbet fullt ut. Det vi gör att vi spelar runt bollen mer än att gå på avslut. Vi förlorar denna period med 1-2.
Den sista perioden går vi in och höjer tempot och visar hur bra vi kan spela och dom som var i hallen fick se hur vi fullkomligt spela ut Farsta efter noter. Det vart bara två mål från våran sida vilket gärna kunde blivt 4-5 till men en köttmur satte stopp för det.

Det tråkiga i dagens match var skadan på Farsta spelaren som åkte på en befarad korsbandsskada... Hoppas hon kommer tillbaka inom kort till innebandyn.

Dagens bästa spelare hos oss var Sofie "Junnis" Ledin (bilden) som gjorde en mycket bra insats idag! Vill också ge ett plus till Emma Rosth som gjorde bra ifrån sig.

3 kommentarer:

LIBK åskådare sa...

Grattis till vinsten. Ni kanske skulle ha satt in Sofia i målet lite tidigare för att vinna 2 siffrigt.Det verkar vara ett glatt tjej gäng

Anonym sa...

Spelar det någon roll vem som står om man gör 2 siffrigt eller inte? David K.

Nille sa...

Vi vann matchen och det är bara det som räknas i slutänden...