måndag, januari 31, 2011

Vi ROCKADE i Hässelbys borg!!!

Serieledarna borta som också var obesegrade innan vi kom och hälsade på i deras borg...... Vi gör en riktigt bra match i 60 min där vi visar upp ett nästan 100% försvarsspel med ett riktigt bra anfallsspel! Den första perioden är väl den som Hässelby har sina farligaste chanser i matchen men med Fia i storform stod för ett par riktigt vassa räddningar! Efter 3.18 har gått upp till en 2-0 leding genom mål av Cissi Eriksson och Jonna Henrichsen. I den andra perioden förlorar vi skotten med 12-4 men det var inte några direkt vassa chanser Hässelby skapade utan mer eller mindre lätta skott utifrån som Fia plockade. Men i sista minuten lyckades dom spräcka våran nolla vilket var synd..... I den tredje perioden visar vi upp ett riktigt bra spel och stundtals var det spel mot ett mål och vann perioden med 3-1 genom mål av Sara Bergström, Kristina Blomqvist och Ia Kaugesaar.

Sammafatting: Vi gör en grym match och visar att vi kan slå dom bästa lagen när vi spelar som bäst!! Pris till matchens lirare gick till Emelie Rosén som var mycket bra vilket hela laget var ! Men mina extra plus går till Jonna Henrichsen och Kristina Blomqvist som gjorde en bra insats!

Vi får inte heller glömma att Cissi (bild) stod för 1mål och 2ass i denna match!