torsdag, januari 06, 2011

Vi KROSSADE bajen!

Igår spelade vi borta mot Hammarby som ligger under nedflyttnings strecket och var i poäng behov.... Första perioden var den som Hammarby hängde med i då dom gick på 2 femmor och försvarade sig bra. Vi skapade en del chanser tidigt i matchen vilket borde resulterat i ett par mål men det var trångt då hela bajen var som en köttmur i eget målområde. I slutet av perioden fick Sara Bergström bollen och utmanade deras högerback som blev uppsnurrad och det blev friläge och inget misstag där målvaktens vänstra kryss fick påhälsning av bollen.
Den andra perioden börjar med att Hammarby kvitterar efter 2min men vi svarar med att göra 3mål på 3min genom Jennie Söderstedt, Cissi Eriksson och Rosa Nilsson. vi spelade grymt bra i perioder medan vi dippar under vissa men mot ett trött Hammarby som lyckas reducera till 2-4 efter 9min så känns det inte oroligt i båset. Innan periodens slut gör Cissi 2-5 och Blomman Blomqvist 2-6.
Den tedje perioden börjar bra när Jojjo Larsson gör 2-7 efter 1min. Sedan faller vi lite och blir bekväma vilket inte är bra vilket gör att Hammarby reducerar till 3-7. Vik skärper till oss efter en time out och gör 3-8 genom Ia Kaugesaar och sedan 3-9 genom Jennie Söderstedt. Med 10 min kvar så skapar vi fler fina lägen bla öppet mål...men vi vinner tillslut matchen vilket känns grymt skönt!
Vi borde gjort fler mål med dom lägen vi missade och sedan hade vi 3 mål bortdömda där 1 av dom var korrekt. Vi startade matchen på 3 femmor medans Hammarby körde på 2 och det gjorde att vi körde dom trötta ganska fort vilket var en plan vi hade. Det´var inte så att vi gjorde en toppinsats men det vi presterade räckte långt ändå =) Bäst för dagen var våran Back Jojjo Larsson även ett plus till backen Emelie Rosén.