måndag, januari 24, 2011

Förlust mot Köping...

Vi förlorade helgens match mot Köping hemma med 2-6....
Vi gjorde säsongens sämsta instats i den första perioden och var inte alls med i matchen. perioden vinns av Köping med 4-1 och kunde vart större marginal men Fia var riktigt bra i målet.
I den andra perioden kliver vi in som ett nytt lag och är helt plötsligt det klart bästa laget på banan. Vi skaper en del fina chanser men utan att lyckas få in bollen mer en 1 gång vilken borde varit ett par till med dom chanser vi har.... Peroden slutar 1-1.
I den tredje rycker Köping upp sig ett snäpp men det är vi som fortfarande är det bättre laget på banan och denna period är målvakternas... Fia hos oss och Köpings keeper är dom som ser till att siffrorna hålls nere och vi vinner perioden med 1-0.

Som sagt vi gör våran sämsta period för säsongen i den första och spelar upp oss och är bättre än Köping i den andra och tredje men det gäller att vara med i alla perioder om man ska vinna...
Bäst för dagen var Sofia Pettersson, Linnea Almlöf och Sofie Ledin.