söndag, oktober 25, 2009

Vinst mot surte!

Igår spelade vi hemma mot surte i div 1 västra. Vi ändra lite i vårat spel och pressade på direkt från start. Dom ställde upp med 2 femmor medans vi hade 20 tjejer till förfogande så att vi skulle orka pressa dom matchen igenom visste vi att vi skulle orka. Vi visar upp en bra laginsats matchen igenom där alla är taggade och offrar allt för att vi skulle vinna!! Vi vann med klara 5-3 vilket är klart rättvist och vi visade upp ett grymt bra boxplay där vi också gjorde ett mål framåt. Som sagt en riktig lagseger där alla tjejer ska ha beröm!!! Målen gjordes av: Rosa 2 Jenni 1 Sara 1 Lisa 1.

I dam 2:an tappade IBF Linköping poäng hemma mot KFUM Norrköping efter att matchen slutat 3-3 efter sudden. Det är två viktiga poäng man tappar för båda lagen om man ska vara med i toppen.
Mjölby spelade bra hemma mot Fjädern men förlorade tillslut med 2-3. Enligt rapporter var matchen gigant mjölbys målvakt Ylva Danielsson som var grymt bra i matchen och höll nere siffrorna. Mjölby har börjat serien bra och ligger just nu 4:a i en haltande tabell.

I herr 3:an tog min moderförening IBK Succé sin första seger genom att vinna öven KFUM Norrköping med 2-1. Det är en stark seger där man slog serie 2:an!!!
Boxholm som jag trodde skulle vara ett lag för toppen av serien fick i helgen stryk av Överum på bortaplan med 6-5.

Inga kommentarer: