söndag, oktober 11, 2009

Helgen som gott....

För min egen del så förlorade vi hemma mot köping med 6-3. Vi gör väl ingen bra första period tycker jag som vi förlorar med 2-0. Med dom 2 resterande perioderna tycker jag vi spelar bra och bättre än köping men vi har förfärligt svårt att få in bollen....Vi vinner skotten i matchen och har flera klara lägen som vi tyvärr inte lyckas förvalta på bästa sätt... Och sedan släpper vi in 2 bollar i vårt eget pp vilket inte är bra... Så nu gäller det att ladda om till kommande helg men ett par bra träningar.

Var och såg LIBK herr idag vilket var en underhållande match. Topp möte mot karlstad som också är tippade att ha chansen till seriesegern. Efter att ha vänt underläge med 0-3 till 4-3 som matchen sen slutade går dom upp i serieledning. Matchens höjdpunkt var Marre Karlsson zorro mål!! Jäkligt snyggt!

Och i dam 2:an igår så skrällde Antvarden genom att hemmaslå Boxholm med 3-2 vilket jag inte trodde skulle hända...men så är det ibland... Ronja Hektor född 94 svarade för ett mål och har nu gjort 4 poäng på 2 matcher och fler lär det bli.

I herrarnas div3 tuffar Åby oilers på som tåget genom att ha tagit 3:e raka segern genom att slagit IBK Succé (min moderklubb) borta med 11-3. Skrällen i denna omgång är väl att IBF Linköping hemma vann mot Boxholm med 5-1, Mr. IBF Marin Sävenhed him self stod för 3mål i matchen och måste väl varit matchens lirare?

3 kommentarer:

Anonym sa...

smakade helgen gott?;)

Anonym sa...

Borde man inte byta pp-uppställning för tydligen funkar ju inte den ni har nu...Några förändringar skulle göra laget gott. Tycker det är bättre att våga byta ut spelare än att inte göra något alls.

Lycka till.

Anonym sa...

Borde man inte byta ut Zlatan för tydligen gör han ju inga mål som toppforward