fredag, oktober 30, 2009

Vinst borta mot kumla!

Vinsten borta mot kumla var riktigt skön! Kumla borta är svåra att möta så vi visste att det skulle bli tufft. Vi gör en riktigt bra insats där det är vi som har spelet så gott som hela matchen. Vi pressar på dom från början till slut och det passade oss bra eftersom dom backade hem. Även om vi ett tag låg under med 2-1 var det aldrig riktigt oroligt eftersom vi spelade riktigt bra och rättvist vinner matchen med 4-3. Alla tjejerna i truppen ska ha beröm för sitt jobb under matchen! Vill också säga att vårat boxplay var grymt bra!! Målen gjordes av: Rosa, Lisa, Sara och Sandra.

75% vill ha en omröstning av vilken dam och herr spelare som är bäst i östergötland och så kommer det att bli. Vi går till väga så här:

Vi börjar med att rösta fram bästa damspelare i östergötland. Jag har en tillfällig mail dit man mailar den kandidat man tycker ska vara med i omröstningen. Spelaren behöver inte vara född i östergötland utan måste i daxläget spela för en klubb i länet. Sedan samanställer jag alla mail och lägger ut 10st kandidater som ni kan rösta på.

Maila eran kandidat till nillelana@gmail.com senast söndagen den 8 oktober.

Inga kommentarer: