tisdag, november 09, 2010

En passning till final arrangör av DM!

Hoppas att arrangören till finalhelgen av dm lyckas denna säsong! För 2 säsonger sedan när finalerna mellan dam och herr spelades i Åby så var det ett riktigt bra arrangemang runt herrmatchen. Men sedan när det var dax för damfinalen efter plockades ljus och ljud ner inför damfinalen som Åby kanske inte tycktes behövas till damfinalen...mycket dåligt!
Förra säsongen spelades alla finaler i Finspång vilket var kanon förutom att Damfnalen gick sist av alla efter juniorfinalerna..... Herrfinalen spelades dagen innan. Det jag vill få sagt att tjejer hamnar alltid på sidan om när man jämnför mot killarna och så är det i dom flesta sporterna. Det jag tycker och vill att man ska tänka på inför kommande final arrangemang är att damfinalen bör spelas innan herrfinalen som är den som drar mest publik av alla finaler. På detta sett så får damfinalen en större publik samt att man höjer intresset för daminnebandyn vilket behövs! Inte ska damerna spela sist på en finalhelg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dig. Ser man tillbaka på sm finalerna i våras så överglänste damfinalen herrfinalen överlägset så visst är det bra innebandy i daminnebandyn, inte alltid men ibland. :)//David K,. Lycka till.