söndag, november 14, 2010

Den satt skönt!

Efter att haft lite motgång som kom det en framgång för oss då vi bortavann mot Råsunda med 6-2. Råsunda som är ett lag med fart och tuffhet som vi blivit varnade om på förhand visades passa oss perfekt. Vi gör en bra en bra match där vi borde gjort några mål till för det är det som spökar för oss...målskyttet. Vi var det bättre laget i genom helamatchen så det var inget snack om att dom 3poängen togs av oss helt rättvist. I denna match var det som när vi spelade mot Köping en skottstatistik som inte stämmer...33-19 till Råsundas favör och att vi hade 3skott på mål i 1:a perioden är ju helt fel men vi tog 3poäng vilket känns grymt skönt! Av alla spealre igår vill jag ge ett extra plus tillbackparet Almlöf/Rosén som var riktgt bra!

Helgens omgång slutede så här:

Råsunda-Linköping 2-6
Grymt skönt!

Rönnby-Täby 4-4
Överraskande att Täby tappade poäng vilket är bra för oss ;)

Köping-Hässelby 4-3 sd
Tvålag som ligger före oss och tappar poäng ;)

Fröjered-Farstad 5-4
Davids tjejer vände till seger, 4-4 i skott stämmer säket? ;)

Hammarby-Hagfors 3-9
Unga Hagfors tog en efterlängtad seger

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Skotten ska vara 34-22 vet inte varför någon gjort en blunder där men har mailat förbundet så de ska åtgärda det.//David i FIF

Nille sa...

Förstod att det inte stämde.... Men ibland undrar man hur dom räknar? Som köping tex somm alltid skjuter en bit över 30skott varje hemmamatch men inte är i närheten av det på bortaplan..... Grattis till vinsten mot Farsta.