måndag, november 08, 2010

1 förlust och en finalplats

Vi spelade borta mot Skattkärr i helgen och tyvärr åkte vi på en förlust med 4-2. Det var den klart jämnaste matchen vi spelat och det kunde lika gärna slutat 4-2 till oss. Vi gör en bra match men det är i målskyttet det har gått lite troll i och gör att vi missade en del riktigt bra chanser som vi borde fått in men så är det i sporten värld ibland att det går lite trögt. Men det är bara att jobba vidare så kommer det vända det är jag övertygad om!

Igår spelade vi dm semifinal mot Mjölby borta som slutade med vinst med 9-4 efter att vi slagit av på takten i den 3:e perioden. Det var en match där Mjölby verkade ha som taktik att inte gå på boll utan att bara smälla på våra spelare. Men efter att vi gått upp till 7-2 så gick vi ner i tempo och hade full kontroll på matchen. Mjölby som värvat talangen Ronja Hektor som provat lyckan i div1 laget östra var helt osynlig i matchen det man såg var en frustrerad Hektor som vsade att dåligt humör. Bäst i Mjölby var helt klart våran gamla spelare Karro Holm som visar att han håller en riktigt bra klass som är för hög för att spela i div2, bra var också Rosalie Andersson. I vårat lag var det Sara Bergström och Blomman dom bästa.

Finalen blir mot Solfjäderstaden som van med 4-3 mot IBF Linköping i sin semi.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det ingen i LIBK som kan tänka sig skriva några referat efter matcherna.

Anonym sa...

Håller med dej..

Anonym sa...

Allt handlar om att ge o ta. Visst mjölby spelar fysisk innebandy. Men ni har vissa som puckla på rätt bra med.

Anonym sa...

Det brukar ju gå att läsa i Corren om matcherna i div 1 på nätet.

Anonym sa...

Det Corren skriver om matcherna kan väl ändå inte räknas som referat. Det finns ju faktiskt dom som tycker det är intressant att följa länets enda Div 1 lag Dam.

Anonym sa...

Men gå o se matcherna då om du är intresserad..:)

Anonym sa...

Eller läs de andra lagens reff:: :)