måndag, november 29, 2010

Ännu en hedersam förlust....

Ja vad ska man säga? Vi gör ännu en riktigt bra match men förlorar tillslut i alla fall..... Täby var på besök i våran borg och är enligt dom uppgifter man fått det klart bästa laget i serien. Visst var dom bra men vi var bättre genom hela matchen och det lär dom flesta hålla med om även denna gång. Vi startar matchen bra och skapar direkt ett par bra chanser men utan att få in den. Men i mitten av perioden så gör Täby 0-1 vilken inte kändes oroligt då vi spelat riktigt bra och visste att målen skulle komma. Den andra perioden börja på bästa tänkbara sätt där vi vänder matchen till 2-1 efter 2.50 genom Ia och Rosa sedan är det stundtals spel mot ett mål och det mot Täbys....Senare i våran press kontrar Täby in 2-2 efter 8.59. Men vi gör säsongens klart bästa period och fortsätter pressa på och efter 14.05 gör Jennie 3-2 vilket också står sig perioden ut. Den tredje börjar lika braq som den andra slutade att vi pressar på och får utdelning när Sara gör 4-2 efter 6.47. Sedan slår vi oss till ro och börja stressa vilket inte är bra och det utnyttjar Täby genom att göra både 4-3 och 4-4 för att sedan även göra 4-5 genom deras 2 klart bästa spelare, Attermo och Stålhult. Men vi spelar upp oss på slutet och får utdelning när Maja klipper till och gör 5-5 vilket står sig matchen ut. I sudden gör vi ett misstag som Täby tar vara på och tar med sig en extrapoäng hem.

Vi gör en riktigt bra match och borde dragit åt säcken tidigare. Vi kunde gjort ett par kassar till men tyvärr lyckades vi inte med det denna gång. Extra plus ger jag till Linnea Almöf och Jonna Henrichsen.

Vill passa på att gratulera vårat d2 lage som tog sin första vinst för säsongen i helgen genom att vinna borta mot Finspång med klara 6-3. Men det som blev ihågkommet var väl det som hände i slutet av matchen där domarna tydligen tappade den helt och delade ut 2matchstraff till vårat d2 var av ett var matchstraff 3..... Både Finspångs ledare och d2 ledarna verkar tyckt att domarna inte hade någon fingertoppskänsla i detta fall utana tappade allt.....tyvärr. Men en vinst vart det trots allt vilket känns riktigt bra!!! Bra jobbat tjejer!