måndag, september 05, 2011

TINGET CUP

I helgen har vi varit i Sala och spelat Tinget Cup. En nystartad cup där vi skulle få mäta oss mot 3 stycken elitserielag där vi mötte IBF Falun i den första matchen.
Jag tycker vi stod upp bra mot Falun och gör 2 bra perioder där mellan akten var det sämre från vår sida.tror inte Falun räknade med att vi skulle vara vassa framåt vilket var mycket kul att se. Vi får tillslut ge oss i matchen och förlorar den med 7-11.
Iden andra matchen stod Sala som är nykomling i elitserien för motståndet. Med spelarna lundqvist och Backlund i sitt lag så blev det en tuff match för det mesta handlar om dessa två i Sala. Vi gör en ännu en bra match där i hänger med bra och följs åt i målprotokollet genom hela matchen som slutar 8-7 till Sala. Firma Backlund / Lundqvist står för 6p vardera.
I den tredje matchen mltte vi tuffaste möjliga motstånd i mästerlaget Djurgården. Detta blev en innebandylektion för oss där mästarna visade upp sitt fina passningspel och sitt lekfulla spel.Med spelare som Lindström och Dahlerus så blev det åka av där vi tillslut fick se oss uppläxade med 12-2.

3 matcher där vi vi visste att det skulle bli tufft motstånd och att vi skulle få chanss att träna på vårt försvarsspel vilket vi hde plaerat för. Två av matcherna tycker jag vi är med i ganska bra och det mot Sala och Falun, kanske inte den andra perioden mot Falun.... Alla spelare kämpar på mycket bra och ska ha beröm! Flest poäng för oss i helgen gjorde Sara Bergström med sin 5+1 och Emma Stenborg med sina 5+0.

                                    

Inga kommentarer: