måndag, september 12, 2011

NYFÖRVÄRV NR 9!

Lisa Nerell, med ett antal år i elitserien på meritlistan, senast i Täby samt U19 landskamper ansluter till Linköpings damlag och förstärker centerbesättningen inför seriestart.

– Vi är mycket nöjda att Lisa valt att spela innebandy igen, hon har varit i stan under ett år eftersom hon studerar, vi har haft tät kontakt hela året och det känns skönt att det är klart säger Marcus Grapne, sportchef i damgruppen för Linköping Innebandy.
Lisa valde att komma tillbaka till innebandyn efter ett sabbatsår, något som hon inte ångar: "Det känns jättekul att vara tillbaka igen, efter ett års uppehåll kände jag verkligen att suget för innebandyn kom tillbaka. Känslan i laget är kanon och jag tror det kommer bli en rolig säsong"
Lisa har funnits med och spelat sedan säsongen startade igen i augusti och gjort ett antal poäng men framför allt kommer hon bidra med erfarenhet och sin blick för spelet.
Det känns kul att vi kan stärka upp centrarna, en stabilitet både defensivt och offensiv, med Lisa så kommer vi höja vår lägstanivå och få in en spelare som med tiden bara kommer bli bättre., avslutar Marcus Grapne.

Inga kommentarer: