tisdag, december 07, 2010

Viktig seger!

Det blev en kassaskåpssäker vinst borta mot Rönnby under helgen. Vi spelade borta i västerås och var sjukt taggade inför uppgiften. Vi startade matchen riktigt bra och skapade flera bra chanser under den första perioden och fick utdelning genom att gå till paus med en 3-0 ledning. Den andra perioden fortsätter vi trumma på och vinner med 3-2 och är i ledning med 6-2 inför sista perioden. Och som i dom tidigare perioderna så trummar vi vidare och vinner matchen med 9-3 helt rättvist. Vi har spea bättre och bättre för varje match som gått och detta var en skön vinst då vi rycker ifrån lagen bakom oss och ligger nu på en stabil 5: plats i tabellen. Ganska kul att skottstatistiken blev som den blev.....37-36 till Rönnby? Att vi fick 17skott på vårat mål i den första perioden stämmer inte alls förstår inte hur en del räknar? Här räknade nog allt som Rönnby sköt i täck och utanför..... tippar på att vi hade minst 10 skott mer på mål än Rönnby. Det som är lite synd med detta är att vi som räknar räddningsprocent och sådant gör att det inte stämmer riktigt men men... Vi vann och det var det viktigaste!! =) Vaad kommer jag ihåg från denna match? Jo det är Jojjos backspel vilket jag tycker var lysande!!! Lisas dunder skott rakt upp i krysset! Och inte minst Cissis 3 mål! Nu tar vi nya tag i veckan och tränar på inför kommande match hemma mot Skattkärr.