måndag, december 13, 2010

Seger hemma mot Skattkärr!

Serien vände för oss i helgen och vi tog emot Skattkärr som vi förlorade mot borta och hade en revanch att ta hema i våran borg. Vi gjorde en bra match som vi spelade bra genom hela matchen i där vi var det bättre laget och tog en härlig 7-3 vinst. I pieroder under matchen var det spel mot ett mål där gästerna försvarade sig bra med sitt täta försvarspel efter att ha spelat 1-1 efter första och 3-3 efter den andra perioden så kändes det inte oroligt för i den tredje tröttnade gästerna och vi kunde vinna perioden med 4-0. Tycker inte att Skattkärr var dåliga på något sätt utan spelar det spel som dom brukar och är bra på genom att spela med en tät box hemmåt och sticka upp när läge fås. Chanser hade dom men dom känndes inte lika vassa som dom vi skapade så 7-3 känns helt rättvist. När det gäller spelar insatser så gick priset som matchenslirare till Ia som stod för 2mål och ett grymt jobb som center! Vill också plussa Lisa som dundrade in 1mål och Fia i målet som oroade gästerna med sitt grymma utkast!!!