måndag, augusti 17, 2009

Som ni har väntat på plats nummer 4.....

Som ni har väntat på att platsnummer 4 ska presenteras på min lista......och på plats numer 4 kommer.....

4.Åby IBK

Här har vi seriens klart talangfullaste lag det är helt klart! Dom gjorde en kanon säsong senast vilket slutatde med en 3:e plats vilket är grymt bra gjort med detta unga lag. Laget verkar var helt intakt från förra säsongen trots att länets div1 lag var och ryckte lite i några spelare... Men eftersom jag har koll på vad topp trion värvat så halkar åby ner till en 4:e plats kommande säsong. När det gäller spelare i truppen så finns det några riktigt bra tjejer i Jenny Bagge, Marika Wärnehult, Annie Kenndal och Nicole Hartman. Dessa tjejer kommer göra mycket poäng under hösten det kan jag lova men i långa loppet hjälper det inte. Några av dessa tjejer är helt klart redo för div1 men dit når inte åby i år.



4.Åby IBK
5.Linköping IBK Ungdom
6.Mjölby IBK
7.Boxholm IBK
8.IBF Norrköping
9. IBF Antvarden
10. Finspång IBK

Snart kommer 3:an....

2 kommentarer:

ÅBY DAM sa...

Bara för att rätta till dig lite;
4 nya tjejer har anslutit till truppen i Åby; Rebecca Wilhelmsson, Emma Schweidenbach och Elin Sternsjö-- alla från IBF Norrköping. Och sedan även Sara Rosengren från KFUM Norrköping.

1 förlust är även klargjord. Madelene Nylander flyttar till USA för jobb och kommer därmed inte att spela kommande säsong.

Anonym sa...

nu går det lite sakta frammåt med placeringarna va ;)