måndag, augusti 31, 2009

Nu är det dax för seriesegraren och serietvåan...

Efter att vi själva(LIBK) träningspelat mot IBF Linköping i helgen har jag funderat på hur dam 2:an kommer att sluta...och det var ett svårt val! Men så här kommer det att sluta.

1. Solfjäderstaden IBK

Det blir trots allt motlalaget som tar hem serien även kommande säsong enligt mig. Med spelare som Elin Hornbrik och Carolin Törnberg med sina enorma vinnarskallar så kommer deras lag lyckas igen. I laget finns det 5-6 spelare som kan producera runt 20poäng var och det är en styrka som inte några andra lag har och det är det som kommer att avgöra kommande säsong. Sedan sitter man på 2 bra målvakter i Uhrfeldt och Jarmeús som båda kan vinna matcher åt sitt lag, Tror också att fjädern är det lag som har tränat bäst och kommer göra allt för att gå hela vägen.


2:IBF Linköping

Det blir en 2:a plats även denna säsong för IBF. Det har värvats en del till kommande säsong bla Malin Yngvesson och Anna Engvall Hårte från LIBK. Yngvesson kommer bli den som kommer producera en hel del poäng för laget och vara den viktigaste spelaren under säsongen tillsammans med den duktiga målvakten Johanna Karlsson. IBF har en klart starkare trupp till kommande säsong men kommer inte räcka enda fram.

1.Solfjäderstadens IBK
2.IBF Linköping
3. KFUM Norrköping
4.Åby IBK
5.Linköping IBK Ungdom
6.Mjölby IBK
7.Boxholm IBK
8.IBF Norrköping
9. IBF Antvarden
10. Finspång IBK


Inom kort kommer jag presentera min allstar femma inför kommande säsong....

Inga kommentarer: