måndag, augusti 24, 2009

Då var det dax för plats nummer 3....

Då var det dax för plats nummer 3......och den tar...

3.KFUM Norrköping

Det blir ett steg upp i tabellen kommande säsong för norrköpingslaget som värvat en del. Från Linköpings IBK har Kristin Zetterstöm och Rebecca Orrebring tillkommit och så ser det ut som att Cissi Eriksson och Sussane Gustavsson också kritar på. Samtidigt lägger Lena Hörnberg som vann poängligan i div2 förra säsongen klubban på hyllan. Kritar Gustavsson på så har dom seriens klart bästa spelare till förfogande och då kanse man kan nosa på 2:a platsen.... Sen har man en av seriens bästa målvakter i Linnea Edstrand som kommer rädda många bollar i vinter.... Det som gör att det blir en 3: plats är att jämnheten inte finns riktig i laget...

3. KFUM Norrköping
4.Åby IBK
5.Linköping IBK Ungdom
6.Mjölby IBK
7.Boxholm IBK
8.IBF Norrköping
9. IBF Antvarden
10. Finspång IBK


Nästa gång är det dax för plats nr 2 och sereisegraren....

7 kommentarer:

ElinH sa...

Vad jag har förstått så har dom inte Linnéa kvar då dom hört av sig till mig! men kan ju hända att hon bestämt sig för att stanna trotsallt!:)

Anonym sa...

Linnéa är kvar. kan ju va så att man letar andramålvakt oxå!

Nille sa...

Elin bättre du kommer tillbaka till oss =)

Anonym sa...

Linnea är kvar men man letar efter fler målvakter för att öka konkurrensen. Susanne är klar för KFUM enligt KFUM´s hemsida.

KFUM Norrköping sa...

Även Cecilia Eriksson och Therese Andersson från LIBK är klara för klubben

ElinH sa...

Nja, jag har inte den tiden som det tog! åka buss och tåg 2½ timma innan träningen känns inte allt för lockande! Men jag saknar er faktiskt, och jag kommer och hejjar på er i vinter!:)

Anonym sa...

vikken tid