måndag, februari 07, 2011

DMGULD!

I går försvarade vi guldet då vi mötte Solfjäderstaden som var obesegrade denna säsong. Vi visste att vi har ett högre tempo i kroppen och bestämde oss att sätta fullfart från början och visa att vi är att räkna med efter lördagens förlust mot Fröjered. Och visst gav vårat högre tempo resultat då vi tröttade ut Fjädern redan i den första perioden och gick till period vila med 1-0 efter mål av Lisa Eriksson. I den andra perioden går vi upp till 4-1 där Fjädernas mål kommer på en bonusstraff och våra mål görs av Emelie Rosén och 2 av Jennie Söderstedt. I den tredje gör Linnea Almlöf och Sara Bergström 5-1 och 6-1 som blir slut resultateti finalen.
Vi hade massor med bra chanser och kunde lika gärna gjort dubbelt så många mål men med Madde Chorell i Fjäderns mål var riktigt bra! Hon är för övrigt utlånad till Motalalaget från oss =) Minnesvärt från finalen var Jennie´s 3-1 mål som var en riktig stänkare!!!
Tror detta var en bra genomkörare för Fjädern inför kvalet till div1 vilket jag hoppas att dom klarar!