söndag, oktober 17, 2010

Knapp förlust....

En knapp förlust blev det i bortamatchen mot Köping. Vi förlorade tillslut efter att haft ledningen med 6-4 med 6min kvar. Vi gjorde en bra match där vi var minst lika bra om inte bättre än Köping. Dom lever mycket på tvillingarna Lindgren som i denna match visade att dom blir griniga och spelar ganska opolerat. Skyller inget på domarna i denna match men jag tycker att vi var det snällaste laget på banan.... Så här dagen efter känns det bra för vi gjorde trots förlusten en riktigt bra insats och att Köping gått ut med att dom satsar mot elitserien är vågat för dit tar man sig inte med långbollsspel. Skottstatistiken slutade 43-22? vilket inte stämmer att vi hade 22skott stämmer nog hyfsat men att Köping hade 43skott på mål stämmer inte....där räknades nog allt som gick över.... Vi gjorde trots allt en bra match som vi ska ta med oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du Nille, nu var det väl så att ni backade hem extremt under matchen och ett av våra vapen var långbollar. Nu tog ni ju en tidig Time out trots ledningen i tredje
vilket vi bara tackar för och kan omorganisera oss inför slutspurten.
När vi sedan lägger in överväxeln så kommer vi igenom erat försvar,
vad gäller skott statistikens vara eller icke vara så sköt vi väldigt många skott. Hylla hellre er Målvaklt än gnäll på sekritarietet i detta ärende, självklart tufft att förlora på det sättet ni gjorde men mot ett lag med bra skyttar och vinnarskallar så är det farligt att backa hem vilket visade sig till slut..