måndag, september 27, 2010

Vinst i seriepremiären!

Vi tog bussen till värmland för att möta nykomlingen Hagfors i seriepremiären. Vi gjorde en hyfsad match där vi var som bäst i den andra perioden. I och med att det är en liten hall blir det att lagen byter chanser med varandra titt som tätt och med Hagfors spel där dom springer 100% på allt över hela banan så bir det lätt så. Vi gör en hyfsad 3:e där domaren visar ut en av våra spelare för en märklig hands....motståndare slog bollen i vägen där våran spelare stod och som tog ner bollen med handen för att ta ett frislag...men domaren väljer att visa ut våran spelare för hands....sedan kvitterar Hagfors i pp. Vi avgör sedan matchen med 30sek kvar vilket kändes rättvist. Hagfors kommer ta många poäng i sin hemmahall det är jag övertygad om!

I dam2:an spelade Mjölby skjortan av Åby och vann med hela 11-4!! Karro Holm som återvänt till Mjölby från oss stod för 3mål!

Kfum Norrköping vann sin premiär mot Linköping IBK ungdom med 7-3 där stod Sofie Persson för 4mål!

Finspång tog emot Boxholm som vart en målrikmatch som som slutade 6-7 där Frida Blomqvist och Kristin Karlsson gjorde 3mål var.

Inga kommentarer: