tisdag, februari 09, 2010

Mycket som händer!

Med Totte vid rodret har tjejerna fått en nytändning och gjort grymt bra träningar! Det känns riktigt bra inför matchen mot kumla på fredag där jag hoppas att ni kommer och hejar fram oss! Så tiden fram för oss kommer bli otroligt spännan

Vad händer i dam 2:an? Ibf hade allt i egna händer och man vinner över fjädern och sedan får man stryk mot kfum och tappar poäng mot åby.....nerver kanske? Så nu är det kfum norrköping som ligger i etta på upploppet och frågan är om man har kraften ända fram till mål? Då gäller det att ta full pott i dom matcher som återstår och det kan bli tufft.... Kollar man spelprogrammet så har ibf det lättaste motståndet kvar... Nä det lär bli tufft och det avgör nog inte för sista omgången vilka som ska ta kvalplatsen upp till div1.

Vi också skicka en tanke till killen i bergs ik´s p94 som i helgen fick resten av detta sportår spoilerat genom ett avslitet korsband under helgens match. Du kommer tillbaka!!!

7 kommentarer:

Anna sa...

Förtydligande: IBF fick inte stryk mot Åby i helgen. Spelade lika o vann i Sudden. Däremot stämmer det bra att det blev förlust mot KFUM.

Anonym sa...

ibf förlorade inte mot åby, vann i sudden..

Rhöös sa...

Nä nä... nu fick du Åby resultatet lite fel.. vi fick inte stryk mot Åby, men vi fick bara med oss 2 poäng efter vinst i sudden death.

Anna sa...

Förtydligande: IBF fick inte stryk mot Åby i helgen...blev vinst i sudden.

Nille sa...

Sorry mina vänner nu är det redigerat... =)

ted sa...

Där du Nille gäller tydligen att ha koll på resultaten du :)
hörs ted

Rhöös sa...

Haha, många som säger samma här :)
Kan det vara ibf:are där alla heter Anna?
Eller Rhöös... men det är ju egentligen samma sak :)