söndag, januari 10, 2010

Vinst hemma mot Marstrand med 8-2!

En viktig hemma Marstrand var det som väntade under lördagen. Det visade sig att du dök upp med en trupp på 9+1.... Vi bestämde då att vi med 17+1 skulle tok pressa dom direkt från start till slut allt för att köra dom trötta så fort som möjligt. En bit in på 2:a visade det sig att deras trötta huvuden kom mer och mer vilket vi också tog till vara på. Och tredje perioden var det spel på ett mål..... Fia i vårat mål fick inte mycket att göra under matchen då Marstrand inte fick iväg mer än 9 skott på mål....medan vi fick iväg 34 skott......och minst lika många över. Jennie Söderstedt gjorde debut för oss i matchen och visade med sin elitserie rutin att hon blir nyttig för oss framöver. Målen för oss gjorde Sandra Sundberg 2, Jennie Söderstedt 2, Sara Wiman, Emma Rosth, Karro Holm och Terese Klingstedt. Extra plus från min sida till Jennie.S , Sara.W och Camilla.P.

I div2 damer slog Boxholm Antvarden igår med 7-5 efter att Ronja Hektor gjort 4 mål för hemmalaget....En bra tjej med en ljusframtid tillmötes.

I herr 3:an vann IBF Linköping hemma mot Romforsa efter en jämn match med 5-4 medan Antvarden herrar hade det tuffare när dom förlorade med 2-14 mot KFUM Norrköping.

Inga kommentarer: