tisdag, januari 19, 2010

Förlust mot köping...

En tung förlust vart det mot köping i helgen.... Vi förlorade med 7-5 i en match där vi gör en riktigt bra första period där det är vi som är det klart bättre laget och lika gärna kund gjort ett par till mål. Men i andra flyttade köping upp sitt lag och låg på lite mer mot oss vilket passade dom bra medan det var sämre för oss. När dom låg på så gjorde vi några enkla misstag som dom tog tillvara på. Tycker inte vi gjorde någon dålig match utan en bra match kanske det bästa för säsongen. Köping är ett lag som är svår spelat med sina två duracell kaniner i tvillingarna Lindgren i spetsen. Nu väntar en grymt viktig match för oss på lördag mot Nykvarn i linköpings sporthall så se till att komma ditt och heja på oss!

I helgen var det också seriefinal i div2 dam där Ibf Linköping vann hemma mot Solfjäderstaden med klara 5-1 och tog där med över första platsen med en match mindre spelad, stor matchvinnare i Ibf var Malin Yngvesson med sina 3 poäng.
Unga och talangfulla Åby hemma vann mot Antvarden med hela 10-3 och stor matchvinnare där var Maria Bergström med sina 7 poäng.

Inga kommentarer: