måndag, juni 15, 2009

Första träningsmatchen spelad

Idag har vi spelat våran första träningsmatch och det borta mot solfjäderstaden. Vi startar matchen darrigt där bollarna studsar oturlig för oss och passningsspelet och positionsspelet är helt ur funktion. Så första perioden går helt klart till fjädern. I den andra perioden lyfter vi oss en aning och skapar en del chanser, men det är fjädern som rättvist gör 1-0. Kort efter slår Rosa in en pass från hörnet in mot mål där Lisa till sin vana trogen slår in 1-1. Senare i matchen gör även fjädern 2-1 på ett turligt långskott. I tredje perioden höjer vi oss ännu ett snäpp men utan att lyckas peta i kvitteringen. Vi gör en bra insats med tanke på att vi inte hållt i klubban på ca 2 månader då vi ängnat oss åt fysträning. Som ni då förstår har vi inte heller kunnat spelat ihop några femmor eller tränat på så mycket taktiska saker. Alla tjejer kämpade på mycket bra där jag ger nyförvärvet Ivarsson ett extra plus för sin insats idag. Så efter sommarens träning och alla träningsmatcher som väntar innan seriespel kommer vi bli ruskigt bra i framöver! Det kan ni lita på!