söndag, augusti 21, 2011

ELITSERIESKALP TAGEN!

Idag var det dax för den andra försäsongmatchen och denna gång var det bortahallen Mellringehallan som gällde. Motståndet vi mötte var elitserielaget Örebro SK vilket visade sig skulle passa oss ganska bra. Vi hade våran matchplan klar innan vi anlände och ändrade inte den utan fullföljde den till pricka. Vi visade upp ett bra försvarsspel från back upp till forward som gjorde att Örebro fick väldigt tufft att komma in på oss. Vi gör en riktigt bra första period som vi vinner med 2-0 genom mål av Jennie Söderstedt och Lisa Eriksson. I den andra perioden så backar Örebro hem som dom kommer att få göra i elitserien och höll tätt under perioden. Vi blev något snälla i närkamperna under en stund som gjorde att Örebro fick spela bollen lite för lätt till varandra. Efter en timeout så blev det ändring på det och det var vi som hade matchen och perioden slutade 0-0. I den tredje tycker jag att vi fortsatte att vara det laget som kämpade bäst och ville mest över hela banan vilket gjorde att vi till sist vann matchen med 4-1 efter att Jennie och Sara Bergström gjort var sitt mål. Det var en rättvis seger då vi var det laget som ville mest och kämpade bäst. Nu kommer vi möta Örebro en gång till i Sala cupen och det lär bli tuffare! Bäst för dagen var Jennie Söderstedt (bilden nr21).

Träningsmatcher från helgen

Engelholm(div2)-Lockerud 6-1
Södra Dal(div1)-Lockerud 9-3
Skattkärr-Gs86(div2) 1-2
Norge-Hagfors 2-5
Mållös/Grie-Hagfors 4-11
Östra SK(div1-Solfjäderstaden(div2) 4-4 För Fjädern gjorde Emma Rosth 1mål och Karro Holm 2mål.
Endre(elit)-Södertälje Rocket 12-0
Fröjered(div1)-Tvååker(div1) 11-3