måndag, mars 07, 2011

Delad poäng mot Täby

Igår spelade vi borta mot Täby vilket blev en jämn match mellan två lag som inte hade något att spela för. Trots det så blev det en riktigt bra match med många målchanser som jag tror att publiken gillade. Som sagt vi gjorde en bra match där vi fick många bra lägen att göra fler en 2 mål... Men det är något som följt oss under säsongen att vi inte är tillräckligt effektiva när vi skapar öppna lägen vilket vi får jobba vidare på. Alla spelare gjorde bra ifrån sig men ett extra plus till Linnea Almlöf, Sara Bergström, Ia Kaugesaar och Sofia Pettersson.

Efter gårdagens omången vilket var den näst sista så är det klart att den ssta inte gäller något. Telge vann med 5-3 i seriefinalen mot Hässelby och tar kvalplatsen till elitserien, GRATTIS TELGE! Och i botten striden vann Fröjered borta mot Hammarby med 5-3 sammtidigt åkte Rönnby på en förlust hemma mor Råsunda med 6-4 vilket gör att Rönnby tar steget ner till div2 tillsammans mår Hammarby, Råsunda och Farsta. Så den sista omgången blir en betydelselös omgång.

Som sagt jag skickar ett GRATTIS till Davids Fröjered som säkrade kontraktet igår och ett GRATTIS till Götes Telge som får kvala upp till elitserien!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Nille! Det kändes som en serieseger!
David