måndag, november 23, 2009

Förlust borta mot skattkärr

Efter 3 raka vinster tog det stopp borta mot skattkärr. Vi fick stryk med 4-3 efter att ha gjort en riktigt dålig 1:a period där vi hade Fia i målet som var grymt bra. 2:a och 3:e perioden är helt ok från oss men utan att kunna vända matchen till våran fördel. Skattkärr gör en bra match och visar att dom är bra mycket bättre än förra säsongen. Och som Göte skrev på sin blogg är det alltid lika trevlig bemötande man får när man kommer till cam arena.

I dam 2:an i helgen vann topp 4 lagen utan problem , Kfum norrköpings Frida Ferrari gjorde 6 poäng derbyt mot Ibf Norrköping som slutade 11-2. Och Malin Yngvesson med sina 3mål mot Finspång betyder att hon går upp i topp i poängligan tillsammans med Kuosmannen från Solfjäderstaden.

I herr 3:an vann tillslut Berg mot IBF Linköping i sudden med 9-8 i fredags. Åby tog sin 7:e raka seger och ser ut att gå mot en säker serieseger när man leder serien med 5poäng före IBF Linköping med en match mindre spelad.