måndag, september 21, 2009

Seger i premiären!

Vi tog med oss 2 poäng hem efter ah vunnit med 5-4 efter sudden borta mot värnesborg. Vi gör en skapligt bra 1 period där Karro Holm gör premiärmålet för säsongen i sin div1 debut. Vi leder inför 2:a med 1-0 med lite tur... 2:a perioden finns inte mycket att skriva om då vi inte är med i matchen i huvud taget....värnersborg vinner denna med klara 3-0. Så inför 3:e fanns det inget annat att gå in och kriga somm f**n och göra det bästa vi kan.....och det gjorde vi! vi reducera till 3-2 efter 38 sek genom Rose-Mari Nilsson och efter 3min kvitterade Johanna Larsson till 3-3 och sedan tog vi ledningen genom Hanna Junland efter 5min....Mycket starkt av oss!!! Vi gör en grymt bra period och vinsten känns nära....men men...värnesborg lyckades kvittera med 1 min kvar gonom en rallarsving framför mål....borde varit slag! Vi biter ihop och lyckas avgöra i sudden genom Lisa Eriksson som blir dagens matchhjälte! GÖTT!

Vi visar upp en grym kämpar insats och vilja i 3:e perioden som vi ska ta med oss till matcherna framöver!!! Vi ses!